tisdag, januari 8

Arkivet

Apropå Acne... min käre make och jag skämtar ofta om att han jobbar så nära Acne Archive och hur jag tycker att han borde vara mer frekvent där. På luncher och så. Vi kiknar åt att han säger sig titta in så gott som dagligen och fråga efter sin storlek men att den aldrig finns (för dom som inte vet: Acne förhållandevis slimmade plagg - min man inte fullt så slimmad) men att han inte ger sig.

Nyss såg jag till min stora glädje att han checkade in via Facebook på just Acne Archive. Undrar om hans storlek finns idag?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det är humor det! :)
// Jenny

Anonym sa...

Är det nära Acne Archive på Norrmalmstorg han jobbar nära, så kan jag ju meddela som värdelöst vetande att den butiken en gång i tiden var det bankkontor där Norrmalmstorgsdramat utspelade sig. Inte många som vet det, och säkert ännu mindre som bryr sig...

/ C.

Jessica E sa...

Besserwisser-Jessica här... ;-)

Acne Archive ligger på Torsgatan 53 (heter Archive för att de säljer tidigare kollektioner).

Däremot är det ju helt riktigt att Acne butiken på Norrmalmstorg ligger i samma lokaler där CO med kollega tog gisslan 1973.

Anonym sa...

Jaha, det var butiken på Torsgatan som var arkivet.. Eftersom Acne ännu inte har Hawaiiskjortor i sitt sortiment, så är jag ju sällan in där. =)

Så bör det ju påpekas att Clark Olofsson blev kallad till Norrmalmstorg av rånaren Jan-Erik Olsson.
Samtidigt som dramat på Norrmalmstorg så låg dåvarande Kungen för döden Gustav VI, och chefen på SVT hade bestämt att sändarbilen för färgtv skulle ta bilderna på när flaggan sänktes till halv stång. Därför hade aktuelltredaktionen bara svartvita bilder från norrmalmstorg.

/ C.

Peace in mind sa...

Nå, fanns något i makens storlek? Bild gärna.

Unknown sa...

jenny: :D

övriga: så fint ni informerar varandra.

pim: nej det fanns ju som vanligt inte det ;)

Anonym sa...

Vad gör man inte för att bidraga till bildningsnivån i samhället, närhelst man får tillfälle ;)

/ C.

Jessica E sa...

C: Vilken osis då för sändingsledaren att dramat var över den 28 aug och kungen dog först den 15 sept :-)

Anonym sa...

Jessica: Dålig stil av majestätet!!

/ C.